Gezinsversterkende Programma’s: bijeenkomst op 26 mei met presentatie uit Zuid Afrika

ingevoerd op 21-4-2011

Op donderdagmorgen 26 mei 2011 van 10 - 12 uuris er een bijeenkomst over gezinsversterkende programma’s bij Cordaid in Den Haag. De organisatie SA Cares for Life uit Pretoria en Johannesburg in Zuid Afrika zal een inleiding houden.

SA Cares for Life heeft een zogeheten cluster foster care programma ontwikkeld dat inmiddels op meerdere plekken in Zuid-Afrika is ingevoerd. Binnen dit programma ondersteunen vrouwen uit de gemeenschap kwetsbare gezinnen uit die gemeenschap.

Een interessant model van een lokale organisatie die een methode heeft ontwikkeld en beschreven zodat met de materialen ook anderen de methode kunnen gaan implementeren.

Ieder die belangstelling heeft is welkom bij deze presentatie en heeft de mogelijkheid vragen te stellen aan de mensen uit Zuid-Afrika en de vertegenwoordiger van Wereldkinderen die hun partner in Nederland zijn.

Er zijn al wat aanmeldingen binnen maar u kunt er altijd bij! Weet u welkom.

Meld u bij info@bettercarenetwork.nl (mailto:info@bettercarenetwork.nl) zodat we weten wie we kunnen verwachten.

Cordaid vindt u op 10 minuten lopen vanaf station Den Haag CS. Een routebeschrijving kunt u vinden op www.cordaid.nl. Zaal 1.17 op de eerste verdieping van het gebouw.