Quality4Children toolkit is klaar en te downloaden

ingevoerd op 30-12-2008

Q4C Implementation Toolkit [publicatie]

De Quality 4 Children (Q4C) toolkit ondersteunt allen die werken met kinderen die zonder hun ouders opgroeien bij het implementeren van de Quality4Children standaards in hun werk. Verschillende documenten die te downloaden zijn zijn samengevoegd in een toolkit. Deze documenten zijn in de drie jaar dat het project Q4C geduurd heeft ontstaan. Andere documenten laten zien hoe Q4C in de praktijk al effect heeft gehad. Tenslotte bevat de toolkit aanbevelingen ten aanzien van het gebruik van de Quality4Children standaards en lobby en belangenbehartiging voor verbetering van de kwaliteit van de ovang van kinderen.

In Nederland is een stichting Quality4Children opgericht die o.a. een bijdrage zal leveren aan de Better Care Network werkgroep kwaliteit. Daarnaast zal deze stichting zich richten op de kwaliteit in de Nederlandse jeugdzorg en de implementatie van de standaards in de dagelijkse praktijk.

Voor de nederlandse stichting kunt u contact opnemen met info@bettercarenetwork.nl , de werkgroep kwaliteit die in 2009 in actie komt.

Om de toolkit te downloaden, ga naar: